ONLINE PERMACULTUUR CONFERENTIE

Online Permacultuur Conferentie II?

Wegens het grote aantal kijkers en de positieve reacties op dit weekend volgepropt met lezingen, zal er rond het einde van dit jaar (2024) een vervolg komen.

Het opzet is terug hetzelfde: een volledig weekend gevuld met een divers aanbod over permacultuur, doorspekt met muziek.

Ik laat nu even alles bezinken en begin binnenkort met het opstellen van de planning en bekijk wat anders en beter kan.

Kom af en toe eens kijken op deze website, er zal druppelsgewijs meer informatie komen over deze tweede editie!

WAAROM DOEN WE DIT?

De missie van Yggdrasil is simpel: permacultuur en, meer specifiek, natuurlijk tuinieren meer bekendheid geven. Op vele manieren probeer ik de interesse en kennis over dit onderwerp te verhogen: blog, podcast, rondleidingen, cursussen, boeken, studiedagen ...

Een online conferentie is toegankelijk, eenvoudig te volgen en kan snel een grote impact hebben. Zowel door de informatie die je kan opnemen, maar ook via de kennismaking met nieuwe onderwerpen en projecten.

Het verspreiden van informatie was nog nooit eenvoudiger, maar het zorgt er ook voor dat er veel verkeerde of slechte informatie beschikbaar is. Door bij de bron te gaan luisteren, ben je zeker dat je waardevolle informatie krijgt die je zonder problemen kan toepassen in jouw eigen tuin!

Wat is deze Online Conferentie?

Een weekend waar de leerrijke lezingen elkaar in een hoog tempo opvolgen. Elke dag 8 lezingen van telkens een uur waarin je uitleg krijgt door een expert.

De onderwerpen zijn uiteenlopend en zullen zeker je aandacht vasthouden.

En het mooiste van dit alles: alle lezingen zijn gratis te bekijken tijdens dit weekend! Ja, je leest het goed, alles wordt gratis aangeboden.

In een tijd waarin het zelf kweken van groenten niet aan belang kan onderschat worden, is dit een weekend dat je niet kan missen!