Word lid van

Yggdrasil

Gezonde groenten kweken zonder spitten, wieden, spuiten of bemesten is perfect mogelijk. Gezonde groenten kweken in een tuin die veel meer is dan een plek om te werken is ook perfect mogelijk.

Je kan groenten en fruit oogsten uit je tuin, maar in een natuurlijke tuin is er veel meer te oogsten: je bouwt een plek op die je rust geeft, waar je enorm veel leven verwelkomt, kortom een klein paradijs in je achtertuin.

Al meer dan 25 jaar verspreiden we informatie over permacultuur en natuurlijk tuinieren. Yggdrasil is het oudste permacultuurproject in Vlaanderen en dé plek indien je op zoek bent naar praktijkervaring in je moestuin.

Via boeken, lezingen, cursussen, rondleidingen, workshops en ons ledentijdschrift De Sapstroom helpen we je op weg op je natuurlijke moestuin avonturen!

Word lid

impressie10

Waarom?

Als je lid wordt van Yggdrasil krijg je het magazine 'De Sapstroom', gevuld met informatie over tuinieren, koken, planten ... Ook blijf je zo op de hoogte van de plannen en de evolutie van alles wat met het project 'Yggdrasil' te maken heeft.

Jouw steun geeft mij ook dan de kans om Yggdrasil om te vormen naar een project dat gedragen wordt door velen en ook levensvatbaar blijft in de toekomst.

Want dat is het ultieme doel van Yggdrasil: informatie over natuurlijk tuinieren uitdragen naar al wie in tuinieren is geïnteresseerd!

DSC00300

Wat?

Door lid te worden van Yggdrasil ontvang je naast mijn dankbaarheid ook nog enkele andere voordelen:

- Om de 3 maanden ons digitale magazine 'De Sapstroom'.

- Een mooie korting van 5% op je aankoop van boeken, brochures, zaden ...

- Een nog mooiere korting van 10% op activiteiten (rondleidingen, workshops, cursussen ...) die door ons georganiseerd worden.

voorblad1

De Sapstroom

De eerste digitale Sapstroom kan je gratis lezen en downloaden. Je vindt er verscheidene vaste rubrieken, een boekbespreking, een recept mét video, informatie over toekomstige activiteiten, onze plannen en ervaringen in de tuin ...

Als lid ontvang je elke 3 maanden bij het wisselen van de seizoenen een nieuw nummer:

Bekijk de sapstroom winter 2022

Lid worden?

Wil je lid worden, de Sapstroom ontvangen samen met de voordelen én tegelijkertijd Yggdrasil ondersteunen in zijn missie?

Je betaalt 19 euro en ontvangt een jaar lang het ledentijdschrift en de voordelen.

Word lid