GRATIS

light-wood-home-green-color-mailbox-841199-pxhere.com_

Nieuwsbrief

Voel je je soms overweldigt met alle informatie die je kan vinden over natuurlijk tuinieren? Door alles wat je vindt, weet je niet meer wat eerste gedaan en wat belangrijk is.

Deze nieuwsbrief start met een reeks video's die haarfijn uitleggen welke stappen je best neemt om je natuurlijke tuin op te starten. Daarna ga ik dieper in op verschillende aspecten van natuurlijk tuinieren.

Je krijgt een hele verzameling artikels en video's die je helpen bij het verder ontwikkelen van je tuin. Op deze manier heb je een duidelijke theoretische en praktische uitleg waardoor je aan de slag kan met zelfvertrouwen en kennis.

Wil je weten hoe je best te werk gaat? Wil je leren hoe je kan tuinieren zonder spitten, spuiten of wieden?

Start dan hier: Nieuwsbrief Yggdrasil

blog

Blog

Ik ben vanaf mijn start bij Yggdrasil (2012) begonnen met artikels schrijven. Het hoofddoel van Yggdrasil is, was en zal altijd dezelfde blijven: het verspreiden van informatie over natuurlijk tuinieren.

Niet iedereen heeft tijd of geld om een cursus te volgen, dus is het essentieel dat je ook gratis gedetailleerde, diepgaande, waardevolle informatie kan vinden. En daar is deze blog voor.

Elke zondag krijg je een nieuw artikel over een aspect van natuurlijk tuinieren. Natuurlijk tuinieren is een manier van tuinieren waar veel randzaken een belangrijke rol spelen, en deze komen allemaal aan bod.

Doordat ik al schrijf en publiceer sinds 2012 staat er al een schat aan informatie in de blog, genoeg om je dagen mee bezig te houden! Door de blog te volgen, wordt je een betere tuinier en verandert meer dan waarschijnlijk je visie op tuinieren!

Wil je ook een eigen paradijs in je achtertuin? Een tuin waar je groenten kweekt samen met de natuur? Een tuin, anders dan de 'gangbare' tuin, waar bloemen en alle soorten leven thuishoren tussen je groenten?

Schrijf je dan in en krijg wekelijks een artikel in je mailbox: Blog

webinar-mulchen

Webinars

Doorheen het jaar zullen er af en toe online presentaties (=webinars) worden georganiseerd die gratis live te volgen zijn, of achteraf te bekijken.

Elke webinar behandelt een specifiek thema, dat op dat moment actueel is: mulchen in het najaar, je tuinplanning in de winter, niet spitten en bodem in het voorjaar … De onderwerpen zijn quasi eindeloos, hoe vaak er een webinar doorgaat, hangt van verscheidene factoren af.

Nadat de webinar live is doorgegaan, wordt de opname hieronder bijgeplaatst. Dit kan enkele dagen in beslag nemen. Zo heb je altijd de beschikking over deze info-momenten en kan je blijvend bijleren over natuurlijk tuinieren.

Bekijk alle vroegere webinars: Webinars

coffee-latte-cappuccino-dish-food-produce-719116-pxhere.com1_

Artikels

Je gaat misschien een lange, lange tijd doorbrengen op deze site, dus je kan het jezelf best gemakkelijk maken! Ik stel voor dat je rondkijkt en enkele artikels leest, webinars bekijkt of de blog doorziekt en je dan eventueel inschrijft voor de nieuwsbrief.

Ontdek wat informatie over verschillende onderwerpen van natuurlijk tuinieren en klik op de links hieronder. Achter elke link staan een hele hoop artikels die je op weg helpen bij het tuinieren.

Heb je alles hierboven al doorlopen? Uiteraard is er meer ...

Hier zijn enkele producten die je ook verder helpen in je tuin: Een eerste selectie om te beginnen.